Gaiss smaržo pēc āboliem, sabiedriskajā transportā pastāv draudi uzdurties uz gladiolu zobeniem, bet lielveikalu akcijas aicina uz skolu doties stilīgiem… Tas viss liecina – tuvojas rudens un jaunā kora sezona! Kamēr auristi vēl tikai iesilda balss saites (kora diriģents Edgars Vītols – staipa roku muskuļus), tev ir iespēja pievienoties “Auras” dziedātāju pulkam – Latvijas Universitates (LU) Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes (FMOF) jauktais koris “Aura” uzsāk sezonu ar jaunu dziedātāju uzņemšanu visās balss grupās!

Lai kļūtu par kora “Aura” dalībnieku:

  1. Aizpildi pieteikuma formu līdz 2. septembra plkst. 12.00 un nosūti to uz kora e‑pastu – koris@koris-aura.lv;
  2. Patstāvīgi sagatavo fragmentu no kādas dziesmas, ko dziedāsi noklausīšanās laikā;
  3. Nāc uz noklausīšanos 3. septembrī LU Zinātņu mājas (Jelgavas iela 105. auditorijā. Noklausīšanās sāksies plkst. 18.30, bet par noklausīšanās norisi un precīzu ierašanās laiku informēsim tevi e-pastā.

Ņem vērā!

  • Kora mēģinājumi notiek katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00 LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3).
  • Tev nav obligāti jābūt LU FMOF studentam, lai dziedātu “Aurā” – laipni gaidīti ir visi dziedātgribētāji!

Nākamajā gadā koris “Aura” aizvadīs savu 16. sezonu, kura, kā vienmēr, būs notikumiem bagāta. Šajā rudenī ar krāšņiem koncertiem atzīmēsim dažas apaļas jubilejas – LU simtgadi un jaunās sezonas gaidītāko notikumu – “Auras” 15 gadu jubileju, draudzēsimies ar citiem kolektīviem un viens ar otru, dosimies koncertbraucienos, cīnīsimies ar nošu repertuāra kalniem un kopīgi atpūtīsimies, kā arī iesaistīsimies vēl daudzos citos muzikālos piedzīvojumos!

Dalīties