Tuvojoties jaunajai sezonai, LU FMOF jauktais koris AURA uzņem dziedātājus visās balsu grupās. Šogad uzņemšana notiks divās kārtās. Uzņemšanas pirmā kārta – attālināti.

Lai kļūtu par kora “Aura” dalībnieku, līdz 10. augustam nofilmē apmēram 2 minūšu garu video, kurā dziedi kādu paša/-as izvēlētu dziesmu a cappella un augšupielādē video platformā youtube. Video nosaukumā norādi savu vārdu un uzvārdu. Pēc tam aizpildi pieteikuma formu ( spied šeit, lai aizpildītu pieteikumu) un ievieto tajā saiti uz savu youtube video. Līdz 10. augustam e-pastā sazināsimies ar visiem dziedāt gribētājiem, lai paziņotu par pirmās kārtas rezultātiem. Otrā uzņemšanas kārta notiks klātienē 12. augustā. 

 

Piesakoties Tev jābūt gatavam:

  •  ierasties uz klātienes noklausīšanos 12. augustā LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3) – laiks tiks precizēts (ja netiec uz noklausīšanos šajā datumā, nebēdā, meklēsim citu risinājumu!);
  •  apmeklēt tradicionālo kora nometni, kas norisināsies no 14. līdz 16. augustam Platonē (atzīmē plānotājā un gaidi tālāku informāciju). Kora nometne ir unikāla iespēja iepazīt pārējos auristus, iesākt repertuāra apguvi, izbaudīt dažādās kora tradīcijas un, protams, sajust kora AURA sirsnīgo noskaņu, kopīgi vienojoties dažādās aktivitātēs;
  •  ierasties uz kora mēģinājumiem, kas notiek katru otrdienu un trešdienu no 18.30 līdz 21.00 LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3), kā arī apņemties apmeklēt visus kora koncertus, konkursus, norīkojumus, festivālus, ballītes un citus pasākumus un avantūras, kas variē no Ziemassvētku koncertturnejas Vācijā vai dziedāšanas Latvijas Nacionālajā Operā līdz tautas deju dejošanai uz Nacionālā teātra skatuves. 
 

Ņem vērā – Tev nav obligāti jābūt LU FMOF studentam; mūsu vidū ir cilvēki arī no citām fakultātēm un universitātēm, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties.

 

Vairāk par kori AURA un uzņemšanu lasi tīmekļa vietnē korisaura.lv.

 

Dalīties