Sakarā ar jaunajiem COVID-19 vīrusa izplatības ierobežojumiem, koncerts tiek pārcelts uz novembri. Lūdzu saglabājiet saņemtos ielūgumus, tie būs derīgi arī pārceltajā datumā. Precīzāku informāciju sniegsim, vadoties pēc situācijas attīstības. Paliksim veseli un sargāsim sevi un savus mīļos!

17. oktobrī, sestdien, Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā plkst. 18.00 LU sieviešu koris “Minjona” atzīmēs savu 45 gadu jubileju ar koncertu.

Mākslinieciskais vadītājs: Romāns Vanags

Kormeistari: Evija Vanaga un Daira Jansone

Koncertmeistare: Ilze Dzērve

Koncerta programmā tiks atskaņoti divi jaundarbi J. Karlsona “Ora pro nobis” un R. Dubra “Memorare”, kas veltīti korim “Minjona” un mākslinieciskajam vadītājam Romānam Vanagam. Programmā būs dzirdama arī mūzika no kinofilmas “Dvēseļu putenis” ar L. Ritmanes mūziku, kā arī skaņdarbi no mūzikla “Vestsaidas stāsts”, kuros pievienosies vīru koris “Tēvzeme”. Koncertā ar pavadījumu uzstāsies vijolnieces Gunita Gulbe un Ilva Bāliņa, un uz ērģelēm spēlēs Iveta Pelše. 

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kuriem iespējams pieteikties rakstot uz e-pastu minjona@lu.lv vai zvanot 29333782.

Dalīties