Latvijas Universitātes (LU) Tautas deju ansamblis “Dancis” ieskandinājis savu 75. sezonu, kuras jauniestudējumos savu artavu devis arī Maestro Raimonds Pauls.

LU “Danča” dalībnieki ir gandarīti, kopā ar labākajiem Rīgas Tautas deju ansambļiem – „Teiksmu”, „Līgo”, „Vektoru”, „Ačkupu”, „Gatvi” un „Rotaļu”, iedejojot jauno sezonu koncertos „Savā rokrakstā”, kas norisinājās VEF Kultūras pilī 11. un 12. oktobrī. Neskatoties uz sarežģīto Covid-19 situāciju valstī un pasaulē, dejotāji kārtējo reizi apliecināja savu dejas mīlestību, radošumu un kolektīvu spēku.  Paldies organizatoriem – TDA „Vektors” un tā vadītājai Dagmārai Bārbalei, kā arī visiem skatītājiem!

LU TDA „Dancis” ar šiem koncertiem ir ieskandinājis savu 75. sezonu. Līdztekus tam dejotāji radoši pastrādājuši un sagatavojuši virkni jauniestudējumu, kam impulsu deva Maestro Raimonds Pauls, bet lielāko daļu horeogrāfiju veidoja paši dančinieki. LU TDA “Dancis” gaida iespēju satikties ar skatītājiem, kas varēs novērtēt kolektīva ieguldīto darbu.

Izturību un veselību visiem!

Dalīties

Saistītais saturs

Dzīve ir kustība! Nāc dejot LU tautas deju kolektīvos!
05.09.2021.

Dzīve ir kustība! Nāc dejot LU tautas deju kolektīvos!