Šodien, 30. oktobrī, dzimšanas dienu svin Latvijas Universitātes (LU) Tautas deju ansambļa "Dancis" un vidējās deju paaudzes deju kolektīva “Dancis” mākslinieciskais vadītājs Rolands Juraševskis.

LU Kultūras centra komanda sirsnīgi sveic Rolandu Juraševski dzimšanas dienā!

Rolands kopš 1987. gada ir mākslinieciskais vadītājs vienam no labākajiem, pieredzes un tradīcijām bagātākajiem Tautas deju ansambļiem Latvijā “Dancis”. Viņš ir arī Rīgas deju kolektīvu virsvadītājs.

Cilvēkiem, kuri ir sasnieguši panākumus piemīt zināma dinamika – jo vairāk viņi sasniedz, jo vairāk viņi vēlas sasniegt, jo vairāk ceļu paveras uz sasniegumiem. Šis teiciens ir par Rolandu Juraševski un deju kolektīvu “Danci”, jo viņi var lepoties ar vairākiem ļoti nozīmīgiem panākumiem. R. Juraševska vadībā deju kolektīvs vairākkārt ir ieguvis pirmās vietas tautas deju ansambļu skatēs un konkursos un ir vispasaules jaunatnes un studentu festivālu, kā arī starptautisko konkursu laureāts.

Dejotāji par viņu saka: “Rolands noteikti ir viens no Danča stūrakmeņiem un pamats ansambļa spožajiem sasniegumiem un augstajam novērtējumam deju jomas speciālistu vidū.”

LU Kultūras centrs vēl žilbinošus panākumus turpmākajā darbā, lai sapņi top par īstenību un katra diena nes laimi!

Dalīties