No 15. līdz 16. septembrim notiks Rijas balle - tradicionālās mūzikas entuziastu izlolots notikums, kur autentiskā vidē satiekas dejotāji ar muzikantiem, kur valda prieks, bezrūpība un brīvība. Šis deju notikums jau ceturto gadu pulcē deju mīļus un muzikantus un tapis ar daudz mīļu un gādīgu roku palīdzību.

Rijas balle notiks Jaunraunas muižas klētī. (Zem jumta, bet vienīgais sildelements būs pasākuma apmeklētāju karstās sirdis un priecīgie smaidi).

Pasākuma plāns šāds: 15.09.23. vakarā paredzēta deju ballīte, kurā uzstāsies solo mūziķi - Raitis Sondors, Rolands Zelčs, Andris Rutkovskis, Pēteris Narubins, Oskars Patjanko, kā arī divas Rijas Balles pionieru kapelas - "Brička" un Latvijas Universitātes folkloras deju kopa "Dandari". (Mākslinieku secība vēl tiks precizēta.) 

16.09.23. diena solās būt piesātināta ar dažādiem notikumiem: diskusija, trīs deju meistarklases, zolītes turnīrs, muzikantu saspēle un, protams,  lielā deju balle. Apmeklētāju kājas un sirdis lustinās un kustinās mūziķi gan no Latvijas, gan kaimiņzemēm: Sprycauka (LT), Alamakstud Härrad (EE), Brička, Dandari, Dace Prūse, Ududu, Inese un Kristaps Gaiļi. 

Pasākumu rīko biedrība "Ķekavas muzikanti", sadarbībā ar deju folkloras kopu "Dandari" un biedrību "BalTfolk", finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds. 

Biļetes uz pasākumu var iegādāties ŠEIT.

Dalīties

Saistītais saturs

LU folkloras deju kopa “Dandari” aicina pievienoties savam pulkam
03.09.2019.

LU folkloras deju kopa “Dandari” aicina pievienoties savam pulkam