LU jauktais koris "Juventus". Foto: Mārtiņš Krastiņš

Latvijas Universitātes (LU) jauktais koris "Juventus" dalībnieku rindās aicina pievienoties jaunus dziedātājus visās balss grupās. Noklausīšanās notiks 7. un 10. augustā no plkst. 18.00 līdz 21.00 LU Mazajā aulā.

"Dziesmu svētki ir nodziedāti! Un nākamie atskries daudz ātrāk nekā šķiet. Skaisti, emocionāli koncerti, aizraujoši konkursi, Šašliku balle, karnevāls un daudz, daudz kas cits - to "Juventus" piedzīvo katru gadu. Ja arī Tu vēlies to pieredzēt un būt viena daļiņa no milzīgā, dzīvā "Juventus" mehānisma, kas plaukst jau vairāk nekā 102 gadus, bet nepārstāj būt jauns, jaudīgs un skaists, nāc dziedāt uz "Juventus" aicina LU jauktā kora "Juventus" mākslinieciskais vadītājs Valdis Tomsons.

Aizvadītajā sezonā "Juventus" guvis augstvērtīgus sasniegumus prestižajā 17. Starptautiskajā koru konkursā “Gallus Maribor” Slovēnijā, kas ir viens no sešiem Eiropas Kordziedāšanas asociācijas “Grand Prix” biedriem, ko dēvē arī par lielo sešinieku, kā arī XXVII Vispārējo Dziesmu un XVII Deju svētku koru konkursa finālā “Koru kari” "Juventus" ieguvis 1. vietu jaukto koru grupā. Līdztekus dalībai augsta mēroga konkursos pērn koris priecējis klausītājus dažādos muzikālos projektos - gan pašu organizētos koncertos, gan sadarbojoties ar Latvijā atpazīstamām muzikālajām apvienībām.

Arī nākamā sezona LU jauktajam korim "Juventus" solās būt pārsteigumiem un aizraujošiem muzikāliem izaicinājumiem bagāta, turpinot klausītājus iepriecināt mākslinieciski augstvērtīgos koncertos vietējā mērogā, kā arī dodoties kopīga ārzemju braucienā. Ja vēlies piepildīt savu ikdienu ar krāšņām emocijām, mūziku un kopā ar "Juventus" uzmirdzēt koncertos un starptautiskos konkursos, piesakies uz noklausīšanos.

Der zināt:

- pieteikšanās uz noklausīšanos, aizpildot anketu: ej.uz/uznemsanaJUVENTUS

- noklausīšanās norit vidēji 10–15 minūtes;

- dziedātgribētājus noklausās kora mākslinieciskā vadība;

- noklausīšanās laikā jādzied brīvi izvēlēta dziesma un vokālie vingrinājumi;

- plašāka informācija par uzņemšanu pieejama sociālajā tīklā “Facebook” "Juventus" lapā @mixedchoirjuventus;

- mēģinājumi aktīvās sezonas ietvaros notiek ik pirmdienu un ceturtdienu no pulksten 18.30 līdz 21.15 Latvijas Universitātes Lielajā aulā Rīgā, Raiņa bulvārī 19.

Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus" ir senākais Latvijas augstskolu koris. Kopš dibināšanas 1920. gadā tas pastāvīgi bijis viens no spēcīgākajiem un atpazīstamākajiem Latvijas amatieru koriem. Kopš 2014. gada "Juventus" mākslinieciskais vadītājs ir Valdis Tomsons. Ar kori strādā arī vokālā pedagoģe Nataliia Behma un kormeistare Rūta Olekša.

Uzņemšana korī JUVENTUS
https://fb.me/e/4J5eW3aGI

Plašāka informācija par JUVENTUS
Vietnē www.juventus.lv
Facebook: @mixedchoirjuventus
Instagram: @mixedchoirjuventus
Youtube: @MixedChoirJuventus

KLAUSIES JUVENTUS
Spotify: @mixedchoirjuventus

YouTube: @mixedchoirjuventus

Share

Related Content

"Juventus" aicina uz  koncertu "Juventus. Vēja Balss. Dziesma" Carnikavā
31.03.2023

"Juventus" aicina uz koncertu "Juventus. Vēja Balss. Dziesma" Carnikavā

Latvijas Universitātes jauktā kora "Juventus” koncerts “Klāt pie sevis”
29.11.2022

Latvijas Universitātes jauktā kora "Juventus” koncerts “Klāt pie sevis”