Septembra beigās, kad Latvijas Universitāte (LU) atzīmēs savu 104. jubileju, tiks rīkotas vēl nebijušas svinības. Šogad, domājot par universitātes bagāto vēsturi, izcilo zinātnieku ieguldījumu un augstskolas attīstības plāniem, tiks pievērsta īpaša uzmanība iedvesmai kā galvenajam virzītājspēkam.  

Ikkatrs 29. septembra LU jubilejas svinību “Iedvesmas vakars” viesis varēs rast jaunus iedvesmas avotus. Vakara gaitā jubilejas svinību apmeklētājus iepriecinās Rīgas Cirka izsmalcinātie priekšnesumi un LU kopkoris ar orķestri. Par atmiņās paliekošu muzikālo piedzīvojumu parūpēsies Intars Busulis un Abonementa orķestris, savukārt dj ALLVISS aicinās izkustēties pozitīvos deju ritmos.

Šajā svētku vakarā viesiem būs iespēja apjaust un rosināt sevī radošumu un atraktivitāti veselās sešās Iedvesmas zonās, kuras būs izvietotas LU galvenajā ēkā.

LU 104. jubilejas svinības “Iedvesmas vakars”, kas paredzēts LU darbiniekiem, studentiem un citiem LU saimes piederīgajiem,  notiks š. g. 29. septembrī plkst. 20.00. Lai apstiprinātu savu ierašanos pasākumā, lūdzam reģistrēties ŠEIT.

Pasākuma norise tiek īstenota, ievērojot LU ilgtspējīgas attīstības principus.

   

Latvijas Universitāte ir viena no vecākajām un prestižākajām augstskolām Baltijā, kas dibināta 1919. gadā. Universitāte ir cieši saistīta ar Latvijas izglītības, zinātnes un kultūras attīstību, piedāvājot plašu studiju programmu klāstu un iespējas starptautiskai sadarbībai.

 

Dalīties

Saistītais saturs

Svinēsim LU 104. gadadienu videi draudzīgi
15.09.2023.

Svinēsim LU 104. gadadienu videi draudzīgi

Akadēmiskā balle zaļojoša dārza ieskāvumā
26.09.2022.

Akadēmiskā balle zaļojoša dārza ieskāvumā